جعفر ابراهیمی، نویسنده و شاعر کودک و نوجوان تازهترین مجموعه شعرش را برای خردسالان آماده انتشار کرد. این کتاب «تولد غارغارک» نام دارد و درباره تولد یک جوجه کلاغ است.
ابراهیمی به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، گفت: این کتاب مراحل انتشار را طی میکند و به زودی از سوی نشر پیدایش منتشر میشود.
نویسنده کتاب «صلح مثل چای تازه دم» اظهار کرد: داستان این کتاب درباره جشن تولد یک جوجه کلاغ است و در آن اتفاقاتی برای او میافتد. این مجموعه شامل 12 شعر میشود. مخاطب این مجموعه کودکان سالهای آغازین دبستان هستند.
سامانه اطلس كتابخانههاي عمومي كشور، موقعيت جغرافيايي نزديكترين كتابخانهها به محل زندگي هر فرد قابل بازيابي است و با مشخص شدن محل زندگي كاربر بر روي نقشه، فهرستي از نزديكترين كتابخانهها به محل سكونت وي مشخص ميشود.
به گزارش روابط عمومي نهاد كتابخانه هاي عمومي كشور، با آغاز به كار اين سامانه كليه اعضاء كتابخانه ها و علاقه مندان كتاب و كتابخواني در سراسر كشور مي توانند به آساني نسبت به مكان يابي سريع كتابخانه عمومي مورد نظر خود مبادرت ورزند.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، به نقل از روابط عمومی و اطلاعرسانی موسسه بوستان کتاب، این مرکز حدود 100 عنوان کتاب درباره ماه مبارک رمضان و مناسبتهای آن چاپ و منتشر کرد.
شهاب الدین یحیی ابن حبش بن امیرک ابوالفتوح سهروردی، ملقب به شهابالدین ، شیخ اشراق ، شیخ مقتول و شیخ شهید[۱](۵۴۹ - ۵۸۷ ق / ۱۱۵۴ - ۱۱۹۱ م) فیلسوف نامدار ایرانی اهل قیدار از استان زنجانایران است.
شهابالدین سهروردی در سال ۵۴۹ هجری قمری/۱۱۵۵ میلادی در دهکده سهرورد از قیدارزنجان واقع در ایران زاده شد. وی تحصیلات مقدماتی را که شامل حکمت، منطق و اصول فقه بود در نزد مجدالدین جیلی استادِ فخر رازی در مراغه آموخت و در علوم حکمی و فلسفی سرآمد شد و بقوت ذکا، وحدت ذهن و نیک اندیشی بر بسیاری از علوم اطلاع یافت.[۵]
محمد سعید رضوانی، مدیر اداره نشر بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، با اشاره به جدیدترین آثار منتشر شده از سوی این بنیاد، اظهار کرد: کتاب بررسی قاعده فقهی عدالت نوشته علی الهیخراسانی، از جمله آثاری به شمار میآید که بهتازگی از سوی بنیاد منتشر شده است. این کتاب از جمله معدود آثاری است که مولفه عدالت را از دیدگاه فقه تحلیل کرده و دارای چند بخش است که از جمله آنها میتوان به تاثیر عدالت در استنباط فقهی، ملاک تشخیص عدالت در فقه، دلایل قاعده فقهی عدالت، بررسی عدالت به مثابه قید احکام کلی شرعی، عدالت به مثابه شاخص اجرای احکام اسلام و اداره حکومت اسلامی، رابطه قاعده با احکام اولیه و دیگر قواعد فقهی و تطبیقات فقهی آن اشاره کرد.
غلامرضا آذری، استاد دانشگاه و مولف کتابهای ارتباطات از مراحل پایانی ترجمه کتاب «فلسفه ارتباطات» خبر داد و گفت: این اثر که برای محققان و پژوهشگران حوزه فلسفه و ارتباطات نوشته شده است، جلد نخست آن با همکاری حسین کیانی پاییز سال جاری به بازار میآید.
استادیار و عضو هیات علمی گروه ارتباطات دانشگاه آزاد به خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، گفت: کتاب فلسفه ارتباطات با نگارش، ویراستاری و گردآوری «کنستانتین بودوریس» و «تاکیس پولاکاس» در واقع مجموع مقالههایی از نویسندگان مختلف است که در نخستین همایش فلسفه ارتباطات مشهور به همایش آتن یونان در سال 2002 میلادیارایه و توسط ویراستاران مذکور در دو مجلد گردآوری و تنظیم شده است.
رمان ديلماج داراي يك داستان متفاوت است و جايزه رمان متفاوت را هم دريافت كرده است. ديلماج روايت يك نمونه ايراني عصرپهلوي است و شخصيتهايش همگي رنگ و بويي از واقعيت دارند اما داستان نهايتاً ا ز تخيل نويسنده بر روي كاغذ آمده است.
سیاست نامه یا سیرالملوک، کتابی است به زبان فارسی در آیین فرمانروایی و کشورداری و اخلاق و سیاست پادشاهان پیشین، نوشتهٔ خواجه نظامالملک طوسی. این کتاب از آثار مهم نثر فارسی در قرن پنجم هجری است. سبک نگارش کتاب ساده و روشن و خالی از تصنع از تکلف است، و از شاهکارهای زبان فارسی به شمار میآید. نظامالملک نگارش کتاب را به فرمان ملکشاه سلجوقی آغاز کرد و در دورهٔ سلطنت محمد بن ملکشاه (۴۹۲-۵۱۱) به پایان رسانید. قطعههای گوناگون کتاب که از منابع مختلف گردآوری شده، شامل اندرزهای نویسنده، منقولات از قرآن و احادیث و گفتههای مشاهیر، حکایتهایی در بارهٔ شاهان و وزیران و امیران است، و برخی حکایتهای بلند آن دارای مکررات و حشو و زوائد است.